Για την αναμέτρησή του με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την επικείμενη μάχη με τον Τζόκοβιτς μίλησε ο Κάρλος Αλκαράθ.

Η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση στο Ρολάν Γκαρός, ανάμεσα στον επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ και στον θρύλο του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 3), θα λάβει χώρα, στο πλαίσιο των ημιτελικών του γαλλικού Grand Slam.

Ο 20χρονος Ισπανός, επικράτησε άνετα του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο 5 στον κόσμο) με 6-2, 6-1, 7-6(5) σε λίγο περισσότερο από δύο ώρες το βράδυ της Τρίτης, ενώ ο «Νόλε» νίκησε με ανατροπή τον Ρώσο, Κάρεν Χατσάνοφ (Νο 11) με 4-6, 7-6(0), 6-2, 6-4.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αυτό είναι το παιχνίδι που όλοι ήθελαν να δουν, και εγώ ήθελα πολύ να παίξω αυτό το παιχνίδι», σχολίασε ο Αλκαράθ λίγο μετά την νίκη επί του Τσιτσιπά και πρόσθεσε:

«Για να γίνεις ο καλύτερος, πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους. Ο Τζόκοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτήν την στιγμή, θα είναι μια πραγματικά δύσκολη πρόκληση για εμένα, αλλά ανυπομονώ. Εχασα λίγο την συγκέντρωσή μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που ξεπέρασα αυτό το πρόβλημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!