Η Τσέλσι έφτασε σε συμφωνία για να υπογράψει τον συναρπαστικό διεθνή μέσο της Εθνικής U20 του Ισημερινού, Κέντρι Πάεζ, από την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε.

Η Τσέλσι έφτασε σε συμφωνία για να υπογράψει τον συναρπαστικό διεθνή μέσο της Εθνικής U20 του Ισημερινού, Κέντρι Πάεζ, από την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (5/06) ο σύλλογος του Λονδίνου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 16χρονος, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Νότια Αμερική κι έχει κάνει 5 εμφανίσεις με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε στην τρέχουσα σεζόν, θα ενταχθεί στο δυναμικό της Τσέλσι τον Μάιο του 2025, αφού κλείσει τα 18 του χρόνια.

Ο κεντρικός μέσος Πάεζ ήταν βασικός της Εθνικής U17 στο εφετινό Κόπα Αμέρικα, πετυχαίνοντας δύο γκολ με την ομάδα του που τερμάτισε στην 2η θέση. Ο νεαρός αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της Τσέλσι στη σεζόν που έκλεισε πρόσφατα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!