Τέλος εποχής για την Τότεναμ και τον Ούγκο Γιορίς, μετά από 11 χρόνια - Ο Νταβίντ Ράγια θα τον αντικαταστήσει.

Τέλος εποχής για την Τότεναμ, καθώς ο Ούγκο Γιορίς, μετά από 11 χρόνια σπουδαίας καριέρας στην ομάδα του Λονδίνου, φεύγει, μολονότι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 36χρονος Γάλλος τερματοφύλακας έχει ανακοινώσει στη διοίκηση την πρόθεση του να φύγει και οι «σπερς» έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Νταβίντ Ράγια.

Ο 26χρονος Ισπανός τερματοφύλακας έχει κάνει αίσθηση με τις εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια κάτω από τα δοκάρια της Μπρέντφορντ και έχει ήδη δώσει τα χέρια με την Τότεναμ σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!