Ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν έχει μέλλον στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει στραφεί στον Νάγκελσμαν.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν έχει μέλλον στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η διοίκηση της ομάδας έχει πάρει την οριστική απόφαση ν’ απολύσει τον Γάλλο τεχνικό.

Η παρουσία του ιδιοκτήτη της πρωταθλήτριας Γαλλίας, εμίρη του Κατάρ, στο Παρίσι επιτάχυνε μάλιστα τις διαδικασίες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο σύλλογος του Ιλ-ντε-Φρανς θα πρέπει επομένως να επιταχύνει και την αναζήτηση για τον μελλοντικό προπονητή του, που θα είναι, όπως σχετικά αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποφάσισε να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Ρόμα και οι Παριζιάνοι στράφηκαν στη λύση του νεαρού Γερμανού τεχνικού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!