Η Μονακό ψάχνει για προπονητή, μετά την προχθεσινή ανακοίνωση της απόλυσης του Φιλίπ Κλεμέν και μιλάει με τον Τσέσε Μαρτς.

Η Μονακό ψάχνει για προπονητή, μετά την προχθεσινή ανακοίνωση της απόλυσης του Φιλίπ Κλεμέν από την τεχνική της ηγεσία, μετά την αποτυχία να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Κλεμέν πήγε στο Πριγκιπάτο τον Ιανουάριο του 2022, βοηθώντας το σύλλογο να τερματίσει στην 3η θέση της σεζόν 2021-22.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρά το ότι και την αγωνιστική περίοδο 2022-23 ήταν ψηλά στην κατάταξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, εν τούτοις η Μονακό δεν μπόρεσε να βγει στην Ευρώπη, αφού τερμάτισε στην 6η θέση της Ligue 1.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο Τσέσε Μαρτς θα συναντηθεί μέσα στην εβδομάδα με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας.

Ο Αμερικανός τεχνικός είναι χωρίς δουλειά, μετά την απόλυση του από τη Λιντς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!