Ο Μάριους Γκριγκόνις αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι των τελικών.

Ο Μάριους Γκριγκόνις αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι των τελικών ενώ στάθηκε στα λάθη των «πράσινων» στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριους Γκριγκόνις στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για τον πρώτο τελικό:

«Χάσαμε από μία καλή ομάδα, έπαιξαν καλύτερα στα δύο τελευταία λεπτά. Φταίμε εμείς γι’ αυτό, όμως κρατάμε πολλά θετικά στοιχεία. Το επόμενο ματς είναι στην έδρα μας και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να προσαρμοστούμε γιατί θα προσαρμοστούν κι αυτοί στο παιχνίδι μας. Αυτό είναι σίγουρο. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Ακόμη και στο ξεκίνημα έβαλαν τα δύσκολα σουτ κι εμείς μετά επιστρέψαμε. Είναι οκ, θέλουμε να είμαστε εκεί κοντά σε αυτούς και να τους κάνουμε να αισθανθούν την πίεση. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία μας. Χθες είχαμε πολλές ευκαιρίες όμως τις χάσαμε. Έχουμε ακόμη τουλάχιστον δύο αγώνες και θα έχουμε τις ευκαιρίες μας».

Όσο για το εάν έγινε κάποιο μεγάλο λάθος:

«Μεγάλο λάθος; Στα τελευταία δύο λεπτά κάναμε δύο απερίσκεπτα φάουλ. Εγώ κι ο Λι χάσαμε τα σουτ, όμως το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Μέχρι εκείνο το σημείο κάναμε τακτικά λάθη, μικρές λεπτομέρειες. Αυτά πρέπει να λύσουμε ώστε να μην βάζουμε τους εαυτούς μας σε αυτή τη θέση».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το εάν ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να σταματήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού:

«Νομίζω ναι σταματήσαμε το παιχνίδι τους, τα back doors την κίνηση που έχουν με τη μπάλα. Αυτό το κάναμε ναι, αλλά παραμένει μία πολύ καλή ομάδα. Βρήκαν τον τρόπο, σίγουρα σταματήσαμε την κίνησή τους, τα κοψίματά τους και τον τρόπο με τον οποίο μοιράζουν τη μπάλα».

Για το πώς αισθάνθηκε στον πρώτο τελικό:

«Είναι μία μάχη. Έχουμε ξαναπαίξει με τον Ολυμπιακό. Τόσο στην κανονική διάρκεια όσο κι εδώ στους τελικούς είναι η ίδια ενέργεια. Είναι μάχη. Σίγουρα για τους Έλληνες είναι διαφορετικό μιας και της μεγάλης ιστορίας των δύο ομάδων. Πρέπει να κερδίσουμε, είναι οι τελικοί. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια τώρα είναι τεταμένη. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα. Ελπίζω οι φίλοι μας να μας βοηθήσουν για ακόμη μία φορά. Είναι ευκολότερο όταν σε στηρίζουν ακόμη κι αν δεν παίζει καλά. Τους απογοητεύσαμε τους οπαδούς μας πολλές φορές φέτος, συνεπώς για εμένα είναι δύσκολη θέση για να τους καλέσω να μας ενισχύσουν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!