Ο Κώστας Σλούκας ψηφίστηκε ως ο πιο σημαντικός παίκτης προερχόμενος από τον πάγκο για την ομάδα του.

Οι παίκτες της Euroleague ανέδειξαν τον Κώστα Σλούκα ως τον καλύτερο έκτο παίκτη της διοργάνωσης. Στα ετήσια βραβεία που απονέμει η Ένωση Παικτών Euroleague (ELPA), ο Έλληνας διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού, Κώστας Σλούκας, ψηφίστηκε ως ο πιο σημαντικός παίκτης προερχόμενος από τον πάγκο για την ομάδα του. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της ανάδειξης του Σλούκα σε κορυφαίο έκτο παίκτη της σεζόν, η ELPA αναφέρει: «Ένας παίκτης που άρχισε σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια της κανονικής περιόδου της Euroleague από τον πάγκο και είχε τη μεγαλύτερη επίδραση στη συνολική εικόνα της ομάδας του».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο παίκτης που «έκλεψε» το τρόπαιο από την ομάδα του Κώστα Σλούκα, δηλαδή τον Ολυμπιακό, στον τελικό της Euroleague στο Κάουνας, στις 21 Μαϊου, ο Σέρχιο Γιουλ αναδείχτηκε ο ”clutch παίκτης” της σεζόν. Το εύστοχο σουτ του, μπροστά στον θηριώδη Γάλλο σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ, 3,2” πριν τη λήξη του τελικού, χάρισε τη νίκη και τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στη Ρεάλ Μαδρίτης… και βέβαια το συγκεκριμένο βραβείο στον βετεράνο Ισπανό διεθνή. «Ένας παίκτης που είχε την καλύτερη απόδοση υπό πίεση και όταν τα παιχνίδια κρέμονταν σε μία κλωστή,» αναφέρει η ELPA για τον Σέρχιο Γιουλ. Κώστας Σλούκας

Κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενο παίκτης αναδείχτηκε ο Ντάριους Τόμπσον της Μπασκόνια, ο πιο σεβαστός παίκτης αναδείχτηκε ο Κάιλ Χάινς της Αρμάνι Μιλάνο και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ενώ στον Λουκ Σίκμα της Άλμπα Βερολίνου, για δεύτερη διαδοχική χρονιά κατέληξε το βραβείο «ευ αγωνίζεσθαι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!