Ο Ινίγο Μαρτίνεθ έκλεισε, μετά από πέντε χρόνια, την καριέρα του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και υπογράφει στη Μπαρτσελόνα.

Ο Ινίγο Μαρτίνεθ έκλεισε, μετά από πέντε χρόνια, την καριέρα του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με την ομάδα των Βάσκων να ανακοινώνει σήμερα την αποχώρηση του διεθνή αμυντικού, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του, ως ελεύθερος, στην Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Τσάβι Ερνάντεθ είχε εισηγηθεί από τον Ιανουάριο την απόκτηση του Μαρτίνεθ.

Ο 32χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και η ομάδα της Βαρκελόνης προσέγγισε τον ατζέντη του, Καρμέλο Σάντσεθ, και συμφώνησαν σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μαρτίνεθ, που έχει 19 συμμετοχές κι ένα γκολ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και αποδέχτηκε την πρόταση των «μπλαουγκράνα» με τα ισπανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία.

Κατά την παρουσία του στο «Σαν Μαμές» ο Μαρτίνεθ αγωνίστηκε σε 177 ματς σκοράροντας οκτώ τέρματα, ενώ το 2021 πανηγύρισε και την κατάκτηση του Copa Del Rey.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!