Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) προώθησε στον αθλητικό εισαγγελέα τις καταγγελίες του Παναθηναϊκού και το οπτικοακουστικό υλικό από όσα διαδραματίστηκαν κατά την άφιξη των «πρασίνων» στο ΣΕΦ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) προώθησε στον αθλητικό εισαγγελέα τις καταγγελίες του Παναθηναϊκού και το οπτικοακουστικό υλικό από όσα διαδραματίστηκαν κατά την άφιξη των «πρασίνων» στο ΣΕΦ την περασμένη Κυριακή (4/5) για τον πρώτο τελικό της Basket League με τον Ολυμπιακό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Παναθηναϊκός είχε αναρτήσει ήδη από την Κυριακή βίντεο και φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό της ΚΑΕ στο Twitter με το σχόλιο: «Υποδοχή της αποστολής μας στο ΣΕΦ με μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες ευθείας βολής!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. ΕΟΚ