Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αναφέρθηκε στον διάδοχο του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο των «παρτενοπέι».

Η Νάπολι έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές σχετικά με τον αντικαταστάτη του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Μάλιστα, όπως τόνισε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έχει πολλά ονόματα υπόψιν αλλά δεν βιάζεται να αποφασίσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις:

«Ο νέος προπονητής; Έχουμε όλο τον Ιούνιο, στο τραπέζι μου έχουν πέσει τουλάχιστον 20 ονόματα υποψηφίων. Όλη η Ευρώπη θέλει να προπονήσει την Νάπολι.

Τώρα αρχίζει η κούρσα για τον πάγκο. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να γεμίσετε με τίτλου και ότι όλοι πρέπει να έχουν θέματα για να ζήσουν, αλλά εδώ χρειάζεται επαγγελματισμός και σοβαρότητα αλλά και ικανότητα αναμονής».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.