Ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν θα συνεχίσει στην Γιουβέντους τη νέα σεζόν και αποχαιρέτησε τη «Γηραιά Κυρία» με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν θα συνεχίσει στην Γιουβέντους τη νέα σεζόν και αποχαιρέτησε τη «Γηραιά Κυρία» με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

Στον έναν χρόνο που έμεινε στην ομάδα δεν μπόρεσε να κατακτήσει κάποιον τίτλο είτε στην Ιταλία είτε στην Ευρώπη, με τον 35χρονο μεσοεπιθετικό να παίρνει την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Με τη φανέλα της Γιουβέντους σημείωσε 8 γκολ σε 39 συμμετοχές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα ο Άνχελ Ντι Μαρία ανέφερε:

«Έφτασα στο τέλος μίας δύσκολης και περίπλοκης διαδρομής. Φεύγω με την ηρεμία κάποιου που έδωσε τα πάντα για να βοηθήσει τον σύλλογο να συνεχίσει να κερδίζει τίτλους, αλλά δεν ήταν δυνατό.

Φεύγω με την πικρή γεύση ότι δεν τα κατάφερα, αλλά με την ευτυχία να φέρω μαζί μου πολλούς φίλους από αυτό το υπέροχο αποδυτήριο στο οποίο ήμουν μέρος. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για τη στοργή που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, ένιωθα πάντα σαν στο σπίτι μου.

Ένα μεγάλο χαιρετώ όλους τους παίκτες της Γιουβέντους για την καθημερινή τους στοργή. Μια μεγάλη αγκαλιά. Σας κουβαλάω στην καρδιά μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!