Άλκης Καμπανός: Σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου, αναμένεται η εισαγγελική πρόταση στην δίκη για τη δολοφονία του.

Σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου, αναμένεται η εισαγγελική πρόταση στην δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στην τυφλή οπαδική επίθεση εναντίον τους τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου πέρυσι, στη Θεσσαλονίκη. Άλκης Καμπανός

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival.gr, η αγόρευση ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Παρασκευή 2 Ιουνίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, η εισαγγελέας της έδρας, Κυριακή Κλιάμπα, γνωστοποίησε προς τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης και τους παριστάμενους συνηγόρους πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης ότι δεν ήταν ακόμη έτοιμη.

Προανήγγειλε δε, ότι η αγόρευσή της θα διαρκέσει 10 ώρες κι ότι θα είναι γραπτή. «Δεν μπορείς να τα θυμάσαι όλα απ’ έξω, ούτε θέλεις να ξεχάσεις κάτι» ανέφερε η ίδια και κάλεσε όλους τους παράγοντες της δίκης να «εξοπλιστούν με υπομονή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!