Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανακοίνωσε μετά τον αγώνα της Μίλαν με την Βερόνα την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

«Ήρθε η στιγμή να πω αντίο», είπε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον κόσμο της Μίλαν τελειώνοντας ουσιαστικά τα όποια σενάρια τον ήθελαν στη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι τη νέα σεζόν.

Με αυτά τα λόγια, ο 41χρονος Σουηδός αστέρας ανακοίνωσε ότι είναι οριστικά η τελευταία του σεζόν στο ποδόσφαιρο.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που αποτέλεσε πραγματικό θρύλο της Μίλαν και εν γένει του ποδοσφαίρου, δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Βερόνα, όμως ήταν εκεί. Για το αντίο ή το… «arrivederci» του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, όμως, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας την αποθέωση από το κατάμεστο «Σαν Σίρο» και ανακοίνωσε με συγκίνηση το τέλος της καριέρας του.

Φυσικά, αρκετοί φίλοι της ομάδας δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα δάκρυά τους. Καθώς οι θαυμαστές του Ιμπραΐμοβιτς αντιλήφθηκαν ότι ήταν η τελευταία φορά που θα έβλεπαν τον Σουηδό στην εμβληματική φανέλα της Μίλαν. Η πόλη του Μιλάνου και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος τίμησαν τον Ζλάταν για την αφοσίωσή του και τις επιτυχίες που φέρει μαζί του. Ο Ιμπραΐμοβιτς άφησε το αποτύπωμά του στον κόσμο του ποδοσφαίρου και θα μείνει αξέχαστος για την τεχνική του ικανότητα, την αγωνιστική του πάθος και την ηγετική του προσωπικότητα. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα τον θυμούνται πάντα ως έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από την Μιλάνο και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!