Ο Χοακίν αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Μπέτις στο τελευταίο του ματς κόντρα στη Βαλένθια.

Τέλος εποχής και τον εμβληματικό Χοακίν! Ο σπουδαίος αρχηγός αγωνίστηκε κόντρα στη Βαλένθια κι όταν αντικαταστάθηκε βούρκωσε ακούγοντας ρυθμικά το όνομά του από τους φίλους της Μπέτις, ενώ τον αγκάλιασαν όλοι οι συμπαίκτες του.

Ο αγώνας κόντρα στις «νυχτερίδες» ήταν το 622ο και τελευταίο επίσημο ματς της πλούσιας ποδοσφαιρικής του ζωής και χάρη σε αυτό ισοφάρισε τον Θουμπιθαρέτα ως ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 41χρονος είχε ανακοινώσει πως θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν. Έτσι, το ποδόσφαιρο χάνει έναν από τους πιο ρομαντικούς. Έναν παίκτη που άφησε τα χρήματα πολλές φορές για να παίξει στην αγαπημένη του Μπέτις.

Ο εμβληματικός αρχηγός των Ανδαλουσιανών πέρασε συνολικά 13 χρόνια στην ομάδα, ενώ είχε αγωνιστεί σε Βαλένθια, Μάλαγα και Φιορεντίνα.

Ο Χοακίν, λοιπόν και το αγαπημένο του «17» περνάνε στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!