Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Αλκαράθ χαρακτηρίζοντάς το ως μια αναμέτρηση που ο κόσμος αναμένει με ανυπομονησία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κερδίσει τον Σεμπάστιαν Όφνερ με 3-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros. Τώρα, αντιμετωπίζει μια σημαντική πρόκληση καθώς προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα, ο Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ισπανό, χαρακτηρίζοντάς το ως μια αναμέτρηση που ο κόσμος αναμένει με ανυπομονησία και που του προσφέρει την ευκαιρία να τον νικήσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι μια μάχη που όλοι περιμέναν, έτσι δεν είναι; Ήρθε η ώρα. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια και πρόκληση για κάθε παίκτη. Μας ωθεί στο να γίνουμε καλύτεροι. Τέτοιες μονομαχίες είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να έχει το άθλημά μας. Όσο περισσότερες φορές τον αντιμετωπίζεις, έχει περισσότερες ευκαιρίες για να τον κερδίσεις. Κι εγώ ψάχνω αυτές τις ευκαιρίες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!