Ο Σιμόνε Ιντζάγκι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά τόνισε πως δεν τους φοβάται...

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι μίλησε ενόψει του τελικού με τη Μάντσεστερ Σίτι, τόνισε πως είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου αλλά δεν τους φοβάται γιατί πρόκειται για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμόνε Ιντζάγκι:

«Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, το οποίο ξεκίνησε με την κλήρωσή μας σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Έχουμε δουλέψει πολύ για τον τελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι. Θα αντιμετωπίσουμε την πιο δυνατή ομάδα του κόσμου, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να παίξουμε σαν ομάδα. Είναι πολύ λίγα τα αδύναμα σημεία τους. Το κίνητρο είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο και ευτυχώς οι παίκτες που το έχουν πάντα. Η Σίτι διαθέτει ένα φανταστικό σύνολο και έναν προπονητή που έχει σημαδεύσει μια ολόκληρη εποχή.

Τους σεβόμαστε πολύ, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Πρόκειται για έναν αγώνα ποδοσφαίρου, δεν φοβάμαι τίποτα. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου και των παικτών μου επίσης. Πρόκειται για μία ανταμοιβή για την πολύ καλή φετινή μας πορεία. Πρέπει να είμαστε τέλειοι στο να ανακτάμε την κατοχή και να την αξιοποιούμε, κόντρα στην έντονη πίεση της Σίτι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!