Μέσω ανακοίνωσής του, ο Ίγκλι Τάρε έβαλε τέλος στη συνεργασία του με τη Λάτσιο.

Μέσω ανακοίνωσής του, ο Ίγκλι Τάρε έβαλε τέλος στη συνεργασία του με τη Λάτσιο.

Μία συνεργασία η οποία διήρκησε 18 ολόκληρα χρόνια, με τον Τάρε να περνάει τα τρία εξ αυτών στο «Ολίμπικο» ως ποδοσφαιριστής και τα τελευταία 15 ως αθλητικός διευθυντής.

Ο Τάρε διατηρούσε πολύ στενή σχέση με τον πρόεδρο των «λατσιάλι», Κλαούντιο Λοτίτο. Η θητεία του, στο πόστο του αθλητικού διευθυντή, «σημαδεύτηκε» από μερικές σπουδαίες επιτυχίες, όπως οι αφίξεις των Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Λουίς Αλμπέρτο, αλλά και κάποιες παταγώδεις αποτυχίες, όπως τα 20 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για τον Βέντατ Μουρίκι ή τα 10 για τον Ντένις Βάβρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Έπειτα από 19 χρόνια, η υπέροχη εμπειρία μου ως αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, φτάνει στο τέλος της. Η απόφαση είχε ωριμάσει μέσα μου εδώ και καιρό, ωστόσο ήθελα πρώτα να ολοκληρωθεί η σεζόν και να πετύχουμε με τη Λάτσιο τη συμμετοχή μας στο UEFA Champions League», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του 49χρονου Αλβανού, ο οποίος σημείωσε μόλις 5 γκολ σε 70 εμφανίσεις με τη Λάτσιο.

Οι… κακές γλώσσες, πάντως, αναφέρουν πως η αποχώρηση του Τάρε οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις κακές σχέσεις που είχε με τον προπονητή των «λατσιάλι», Μαουρίτσιο Σάρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!