Ο Ιραόλα δεν ήθελε να αποκαλύψει πολλά για το μέλλον του και απέφυγε να σχολιάσει την πιθανή αντικατάσταση του Μεντίλιμπαρ στη Σεβίλλη

Για τελευταία φορά, ο Αντονί Ιραόλα κάθισε στον πάγκο της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Ισπανός έχει συνδεθεί με τη θέση του προπονητή του Ολυμπιακού και βρίσκεται στη λίστα του Αντόνιο Κορδόν για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά την ήττα με 3-0 από τη Μαγιόρκα, ο 40χρονος προπονητής δεν ήθελε να αποκαλύψει πολλά για το μέλλον του και απέφυγε να σχολιάσει την πιθανή αντικατάσταση του Χοσέ Λουίς Μεντίλιμπαρ στη Σεβίλλη.

«Εκπλήσσομαι με το πώς δουλεύετε, ειδικά αυτή τη χρονιά. Δεν με ενοχλεί, αλλά δεν μπορώ να δουλέψω έτσι. Σας εγγυώμαι ότι δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τη Σεβίλλη, δεν ξέρω κανέναν από την αθλητική διεύθυνση της ομάδας, ειλικρινά. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες, εντάξει αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορώ να κοουτσάρω μια ομάδα σε τέτοιο επίπεδο, εκτιμούν ότι μπορώ. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι και στη Σεβίλλη θα σκέφτονται πώς προέκυψε όλο αυτό», τόνισε ο Ιραόλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!