Απολαυστικός για μια ακόμη φορά ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες, Κυριακή.

Απολαυστικός για μια ακόμη φορά ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή το βράδυ μετά το ματς με τη Βερόνα.

Μεταξύ άλλων, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε πως είναι ο… σούπερμαν αλλά έχει και καρδιά γι’ αυτό δάκρυσε στον αγωνιστικό χώρο. Σημείωσε, δε, πως μέχρι και ο Θεός «έκλαιγε» που σταματούσε το ποδόσφαιρο και υποστήριξε πως αν ζούσε ο Ραιόλα θα συνεχίσει να παίζει γιατί θα ήθελε τις προμήθειες.

«Ήταν μια ξεχωριστή μέρα για μένα. Δεν είπα σε όλους ότι αποσύρομαι, ούτε στη Μίλαν το ήξεραν. Απλά τους είχα ζητήσει να ετοιμάσουμε κάτι για το τέλος. Τις τελευταίες 10 μέρες είπα “αρκετά” και αποδέχτηκα πως δεν θα μπορούσα να σταματήσω παίζοντας.

Αυτό που έζησα ήταν υπέροχο, μια ανάμνηση που θα έχω για πάντα. Πολλοί με συμβούλευαν τι να κάνω, αλλά έπρεπε να το συνειδητοποιήσω μόνος μου και να πω “τέλος”. Να απολαύσω πλέον την προσωπική μου ζωή και το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο. Υπήρχαν προσφορές, αλλά όταν έχεις αποδεχτεί ότι σταματάς, οι προσφορές δεν έχουν πια ενδιαφέρον.

Όταν ξύπνησα το πρωί έβρεχε και είπα “ακόμη κι ο Θεός είναι λυπημένος που σταματάω”. Ένιωθα σαν ζόμπι, δεν μιλούσα, δεν έκανα πλάκα. Πριν τρεις μήνες πανικοβαλλόμουν στην ιδέα να αποσυρθώ, αλλά πλέον το έχω αποδεχτεί και είμαι έτοιμος. Είμαι λίγο στενοχωρημένος, προφανώς, αλλά το έχω αποδεχτεί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιμπραΐμοβιτς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ως προς τα δάκρυά του, ο «Ίμπρα» ανέφερε πως «ο κόσμος πιστεύει πως ο Ίμπρα είναι ο Σούπερμαν. Ναι, είναι ο Σούπερμαν, αλλά έχω επίσης μεγάλη καρδιά και συναισθήματα. Προσπαθούσα να εντοπίσω μέσα στο πλήθος ένα πρόσωπο να μου δώσει δύναμη, αλλά όλοι έκλαιγαν. Οι συμπαίκτες μου έκλαιγαν, οι φίλαθλοι έκλαιγαν, έψαχνα τη σύζυγό μου κι εκείνη έκλαιγε περισσότερο από όλους. Δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ τέτοια βραδιά. Από την πρώτη μέρα ένιωσα σαν στο σπίτι μου στη Μίλαν. Θα μου λείψει πολύ, έβγαλαν το πραγματικό μου πρόσωπο.

Ευχαριστώ τα ΜΜΕ για την υπομονή τους, πλέον θα έχετε λιγότερη δουλειά χωρίς εμένα. Είμαι πλέον ελεύθερος από το χώρο του ποδοσφαίρου. Ήταν μια μακρά καριέρα, πραγματικά πολύ μακρά και ευχαριστώ όλους όσοι μου έδωσαν δύναμη, αδρεναλίνη και πάθος για να συνεχίσω».

Τέλος, για την απόφαση που πήρε πρώτη φορά στην καριέρα του χωρίς να συμβουλευτεί τον πρώην ατζέντη και μέντορά του, Μίνο Ραϊόλα σημείωσε:

«Επέστρεψα στη Μίλαν. Έψαχνα να ηγηθώ μιας τελευταίας ομάδας και το λάτρεψα. Δεν είχα πρόθεση να επιστρέψω όταν έφυγα για τις ΗΠΑ, αλλά ο Μίνο με έπεισε. Μοιραστήκαμε μια ζωή με τον Μίνο. Μετά τον θάνατό του τίποτα πλέον δεν ήταν το ίδιο. Αν ζούσε, μάλλον θα συνέχιζα να παίζω γιατί θα ήθελε την προμήθειά του. Συγγνώμη, Μίνο, αλλά είναι αλήθεια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!