Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς λίγες ώρες μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έβαλε τέλος σε μία σπουδαία καριέρα και στο φινάλε του συγκίνησε όλον τον πλανήτη. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Έλληνας σούπερ-σταρ δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία του Σουηδού και έγραψε:

«Τα λιοντάρια δεν συγκρίνουν τον εαυτό τους με τους ανθρώπους. Συγχαρητήρια για την απίστευτη καριέρα σου φίλε μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Γιάννης Αντετοκούνμπο