Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα.

Εδώ και μέρες είχαν υπάρξει αρκετά δημοσιεύματα αλλά πλέον τείνει να πάρει και επίσημη μορφή. Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ελληνικής καταγωγής προπονητής τα έχει βρει σε όλα με την Τότεναμ και όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ώρες θα επισημοποιηθεί και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο νυν προπονητής της Σέλτικ θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2025, ενώ το deal περιλαμβάνει και ένα ακόμη έτος ανανέωσης. Στον πάγκο της σκωτσέζικης ομάδας έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (22/23, 21/22), ένα Κύπελλο Σκωτίας (22/23) και δύο λιγκ Καπ Σκωτίας (21/22, 22/23), ενώ να σημειωθεί ότι θα πρέπει η ομάδα να δώσει το «πράσινο» φως ώστε να αποχωρήσει ο 57χρονος τεχνικός. Κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!