Παρά τις προσπάθειες της ομοσπονδίας, ως νατουραλιζέ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην εθνική ομάδα.

Παρά τις προσπάθειες της ομοσπονδίας, ως νατουραλιζέ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην εθνική ομάδα.

Οι συζητήσεις με τον Γενικό Γραμματέα, Ανδρέα Ζαγκλή, δεν είχαν την κατάληξη που περίμεναν στην ΕΟΚ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πλέον ο Δημήτρης Ιτούδης καλείτε να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις παίκτες. Του Ντόρσεϊ, του Γουόκαπ αλλά και του Μήτρου-Λονγκ.

Θυμίζουμε πως ο Τόμας Γουόκαπ απέκτησε πρόσφατα την ελληνική υπηκοότητα ενώ σε διαδικασία απόκτησης του διαβατηρίου είναι και ο Μήτρου-Λονγκ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Τάιλερ Ντόρσεϊ