Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προσεγγίσει τον μέσο της Φιορεντίνα, Σοφιάν Αμραμπάτ, προκειμένου να υπογράψει τον διεθνή Μαροκινό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προσεγγίσει τον μέσο της Φιορεντίνα, Σοφιάν Άμραμπατ, προκειμένου να υπογράψει τον διεθνή Μαροκινό πριν από την Μπαρτσελόνα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε κίνηση για να προσελκύσει τον μέσο της Φιορεντίνα, Άμραμπατ, λίγες ώρες μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Sport, οι “κόκκινοι διάβολοι” προσπαθούν σοβαρά να υπογράψουν τον διεθνή Μαροκινό και τις τελευταίες ώρες έχουν εντείνει τις επαφές με τους εκπροσώπους του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αμραμπάτ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της επικής πορείας του Μαρόκου μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και προσέλκυσε αμέσως το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, συμπεριλαμβανομένης της Μπαρτσελόνα.

Ο μέσος ήθελε να μετακομίσει στο Καμπ Νου τον Ιανουάριο, αλλά η Φιορεντίνα «χάλασε» τη μεταγραφή. Όμως το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Serie A λήγει τον επόμενο χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το καλοκαίρι είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουν οι Ιταλοί να εξαργυρώσουν το αστέρι τους.

Οι γνωστές οικονομικές δυσκολίες της Μπαρτσελόνα περιπλέκουν την μετακίνηση του Άμραμπατ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει φρέσκα χρήματα για μεταγραφές μετά την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να τον «χτυπήσει».

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκεται στο κυνήγι ενός μέσου, καθώς θέλει να χτίσει πάνω στην εντυπωσιακή πρώτη σεζόν του Ολλανδού στην ηγεσία της και να διεκδικήσει από τη Σίτι τον τίτλο της Premier League την επόμενη σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!