Ξεκάθαρος σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ!

Ξεκάθαρος σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ!

«Ναι, θα μείνω στο Παρίσι. Έχω ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου και θα κάνω τα πάντα για να δυναμώσω την ομάδα και να είμαι χαρούμενος με αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο 24χρονος Γάλλος αστέρας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όσο ξεκάθαρα έκανε τα πράγματα ο Κιλιάν Εμπαπέ άλλο τόσο ξεκάθαρο είναι πως από την επόμενη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης θα ριχτεί στη μάχη για την απόκτησή του.

Οι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου παρακολουθούσαν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Γι’ αυτό και μετά το τέλος της επόμενης σεζόν θα κινηθούν για την απόκτησή του, δίχως να βγάλουν χρήματα από τα ταμεία τους για να τα παραχωρήσουν στους Παριζιάνους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!