Ο Μπάτλερ προέβλεψε ενόψει του Game 2 των NBA Finals ότι οι Χιτ θα φτάσουν στις 4 νίκες που χρειάζονται για να πάρουν το πρωτάθλημα.

Ο Τζίμι Μπάτλερ στη φετινή σεζόν έχει κάνει ήδη δύο επιτυχημένες… προφητείες και ρίσκαρε να κάνει το 3/3, δηλώνοντας ενόψει του Game 2 των NBA Finals κόντρα στους Νάγκετς ότι οι Χιτ θα φτάσουν στις 4 νίκες που χρειάζονται για να πάρουν το πρωτάθλημα.

Μετά την πρόβλεψη περί αποκλεισμού των Σέλτικς και αυτή περί πρόκρισης στους τελικούς, τώρα ήρθε η πρόβλεψη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να πούμε. Αλήθεια. Είτε είμαστε πίσω σε μία σειρά με 0-3, είτε μπροστά με 3-0, πρέπει να φτάσεις τις 4 νίκες» δήλωσε αρχικά ο Μπάτλερ και πρόσθεσε στην συνέχεια:

«Ποτέ δεν τελειώνει μία σειρά. Είμαστε πίσω με 0-1 στην σειρά, ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε 4 νίκες. Εμείς γελάμε, χαμογελάμε, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Ξέρουμε ότι θα φτάσουμε στις 4 νίκες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!