Γιώργος Γιακουμάκης: Η επιβράβευση για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε τον Μάιο με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ στη Major League Soccer, δεν άργησε να έρθει.

Η επιβράβευση για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε τον Μάιο με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ στη Major League Soccer, δεν άργησε να έρθει. Γιώργος Γιακουμάκης

Ο 28χρονος διεθνής Έλληνας φορ ψηφίστηκε κορυφαίος παίκτης της ομάδας της οποίας φοράει το Νο7, απόρροια της συνεισφοράς του στο σύλλογο στον οποίο μετακόμισε τον περασμένο Φεβρουάριο από τη Σέλτικ, έναντι 4 εκ. ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε πέντε αγώνες στην MLS, ο πρώην φορ της ΑΕΚ και του ΟΦΗ πέτυχε 4 γκολ, τα οποία μάλιστα ήρθαν στις πέντε μόλις προσπάθειες που είχε εντός στόχου (ποσοστό 80%).

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έφτασε πια τα 9 γκολ με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης με 24 βαθμούς (6-6-4 και 32-28 τέρματα), αλλά αρκετά μακριά από το Σινσινάτι που προπορεύεται με 39 βαθμούς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.