Ο Αστέρας Τρίπολης οργανώνεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η αρχή για τη νέα σελίδα στον Αστέρα Τρίπολης έγινε με την επιστροφή του Μίλαν Ράσταβατς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αστέρας Τρίπολης

Η διοίκηση ευελπιστεί πως ο Σέρβος τεχνικός, που επανήλθε για μια δεύτερη θητεία στο αρκαδικό συγκρότημα, θα παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, καθώς η περυσινή σεζόν πόρρω απείχε από τις φιλοδοξίες και τους στόχους που είχαν τεθεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η επόμενη φάση του προγραμματισμού ενόψει της περιόδου 2023-24 ήταν ο καθορισμός της έναρξης προετοιμασίας. Αστέρας Τρίπολης

Αυτό θα συμβεί στις 26 Ιουνίου, δηλαδή περίπου ενάμιση μήνα μετά το τέλος των πλέι άουτ στα οποία συμμετείχε ο Αστέρας. Μερικές ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του Ράσταβατς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!