Όπως και με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, έτσι και με τον Σεμπαστιάν Όφνερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δώσει τον αγώνα στο δεύτερο πιο μεγάλο κορτ του τουρνουά.

Όπως και με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, έτσι και με τον Σεμπαστιάν Όφνερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δώσει τον αγώνα πρόκρισης για τους προημιτελικούς του Ρολάν Γκαρός στο δεύτερο πιο μεγάλο κορτ του τουρνουά, το Suzanne Lenglen.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η «παρθενική» του αναμέτρηση με τον 27χρονο Αυστριακό (νο118 στον κόσμο) θα είναι αυτή που θα κλείσει το πρόγραμμα της Κυριακής (4/06) και θα ξεκινήσει όχι νωρίτερα από τις 19:30, όπως συνέβη και την Παρασκευή (2/06) με τον Αργεντινό, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε επίδειξη δύναμης κι επικράτησε με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 6-3).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Στέφανος Τσιτσιπάς. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!