Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το μέλλον του Σεντρίκ Μπακαμπού στον Ολυμπιακό.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το μέλλον του Σεντρίκ Μπακαμπού στον Ολυμπιακό. Παρόλο που οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η προσφορά των «ερυθρόλευκων» φτάνει τα 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο και με αρκετά μπόνους, η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί. Μάλιστα, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο έμπειρος επιθετικός θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ιστοσελίδα «Τuttomercatoweb» αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει επιλέξει τη νέα του ομάδα και αυτή θα είναι η Αλ Νασρ Ντουμπάι.

Θυμίζουμε πως ο Σεντρίκ Μπακαμπού πραγματοποίησε συνολικά 37 εμφανίσεις με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» και ανακηρύχθηκε ως ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 18 τέρματα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.