Με τη λήξη του συμβολαίου του με τη Ρεάλ ο Μάρκο Ασένσιο θα αποχωρήσει από τη «Βασίλισσα» σε λίγες εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Μαδρίτης στα κοινωνικά δίκτυά του.

Με τη λήξη του συμβολαίου του με τη Ρεάλ ο Μάρκο Ασένσιο θα αποχωρήσει από τη «Βασίλισσα» σε λίγες εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Μαδρίτης στα κοινωνικά δίκτυά του αυτό το Σάββατο (3/6).

Η εξέλιξη αυτή ήταν και η πιο πιθανή. Καθώς έφτανε στο τέλος του συμβολαίου του, ο ποδοσφαιριστής από τη Μαγιόρκα ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους ελεύθερους, την ώρα που το μέλλον του στην ισπανική πρωτεύουσα ήταν με διακεκομμένες γραμμές.

Σε δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την αποχώρηση του 27χρονου παίκτη στο τέλος της σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρών στον σύλλογο από την περίοδο 2013-14, ο Ασένσιο συγκέντρωσε 17 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων τριών Champions League, τεσσάρων Παγκόσμιων Κυπέλλων Συλλόγων και τριών πρωταθλημάτων.

Ένα θεαματικό ρεκόρ, που τον έκανε μέρος της ιστορίας του συλλόγου και τον τοποθέτησε στις καρδιές των οπαδών, των οποίων ήταν πάντα ο αγαπημένος, ειδικά πριν από τη ρήξη των χιαστών το 2019.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη της για τον Μάρκο Ασένσιο, έναν παίκτη που υπερασπίστηκε την εικόνα και τη φανέλα μας για επτά σεζόν. Εμείς οι Μαδριλένοι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την καριέρα του και την υποδειγματική συμπεριφορά του όλο αυτό το διάστημα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι πάντα το σπίτι του και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του καλή τύχη σε αυτό το νέο στάδιο», ανέφερε η ανακοίνωση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!