Ατυχώς για τον Κριστόφ Γκαλτιέ, δεν θα υπάρξει μέλλον στην Παρί Σεν Ζερμέν και ο αγώνας με την Κλερμόν θα είναι ο τελευταίος του.

Ατυχώς για τον Κριστόφ Γκαλτιέ, δεν θα υπάρξει μέλλον στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η εφημερίδα Equipe και το RMC radio επιβεβαίωσαν την τάση που επικρατεί στη διοίκηση των Παριζιάνων να απολύσει τον Γάλλο τεχνικό στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, που ολοκληρώνεται απόψε στη Ligue 1.

Ο προπονητής της Παρί θα παίξει τον τελευταίο αγώνα του στον πάγκο του συλλόγου αυτό το Σάββατο (3/6, 22:00) εναντίον της Κλερμόν, στο πλαίσιο της 38ης (τελευταίας) ημέρας στη Λίγκα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η αθλητική εφημερίδα διευκρινίζει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του εμίρη του Κατάρ στο Παρίσι τις τελευταίες ημέρες για να ενεργήσει επί της απόφασης.

Ο σύλλογος του Ιλ-ντε-Φρανς θα πρέπει επομένως να επιταχύνει την αναζήτηση για τον μελλοντικό προπονητή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!