Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός έκανε ξανά προσέγγιση στον Ματίας Λεσόρ, προσφέροντάς του ένα διετές συμβόλαιο αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά από λίγες ημέρες από το δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας “maxbetsprots”, που έλεγε ότι ο Ματίας Λεσόρ απέρριψε μια προσφορά που έκανε ο Παναθηναϊκός ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα διετές συμβόλαιο, μια νέα σερβική ιστοσελίδα, η “telesport.rs”, παρουσίασε μια νέα εξέλιξη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι “πράσινοι” έκαναν ξανά προσέγγιση στον Γάλλο αστέρα, προσφέροντάς του ένα διετές συμβόλαιο αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Παναθηναϊκός και ο Εργκίν Αταμάν ενδιαφέρονται για τον Γάλλο σέντερ και πιστεύουν ότι θα ταιριάξει στο σύνολο» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Το ίδιο ρεπορτάζ, ωστόσο, αναφέρει πως ο Λεσόρ είναι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό, την Βίρτους Μπολόνια και την Παρτίζαν. Και κάπου εκεί «παίζουν» δύο πολύ σημαντικά δεδομένα.

Πρώτον, πως η Βίρτους έχει προς το παρόν εστιάσει την προσοχή της στον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Και δεύτερον, η Παρτίζαν δεν έχει την δυνατότητα να προσφέρει τόσα πολλά λεφτά όσα φέρεται να προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!