Ο Ολυμπιακός αναζητά προπονητή και σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα "Fotospor" έχει προσφέρει συμβόλαιο στον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αντόνιο Κοδρόν ως αθλητικού διευθυντή της ομάδας και έχει ξεκινήσει δυναμικά να «χτίζεται» για την επόμενη σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν προπονητή και, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα “Fotospor”, έχουν προσεγγίσει τον Ζοζέ Μουρίνιο, προσφέροντάς του συμβόλαιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Τούρκοι επικαλούνται ένα άρθρο της ιταλικής εφημερίδας “Corriere Dello Sport”, που αναφέρει ότι ο Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται στη λίστα της Φενέρμπαχτσε, αλλά υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον “Special One”.

Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μουρίνιο έχει ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Ρόμα, αλλά δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Εάν πραγματικά υπάρχει επιθυμία από τον Ολυμπιακό να αναλάβει την ομάδα για τη σεζόν 2023-24, ή αν όλα αυτά είναι απλώς φήμες και παιχνίδια μάνατζερ, θα φανεί στο μέλλον.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!