Χωρίς προβλήματα θα παραταχθούν οι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ενόψει του πρώτου τελικού στην Basket League.

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθούν οι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ενόψει του πρώτου τελικού στην Basket League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Ταρίκ Μπλακ να προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί δίχως προβλήματα στο Game 1 των τελικών.

Από την άλλη, ο κόουτς Σερέλης θα έχει στη διάθεσή του τον Αρτούρας Γκουντάιτιτς που αρχικά ήταν εξαιρετικά αμφίβολος. Ο Λιθουανός ξεπέρασε την ίωση, σε σημείο μάλιστα που έλαβε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και ως εκ τούτου τίθεται στη διάθεση της ομάδας του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός