Ο Λιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε πως η οριστική του απόφαση είναι να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Λιονέλ Μέσι! Μάλιστα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ το ανακοίνωσε και επίσημα!

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο Παρίσι, ο Μέσι αποφάσισε πως το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσει από το Παρίσι. Μάλιστα, με μήνυμα του ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα και δήλωσε περήφανος που φόρεσε την φανέλα των Παριζιάνων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λιονέλ Μέσι:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία για να εκπροσωπήσω την Παρί Σεν Ζερμέν! Πραγματικά απόλαυσα κάθε στιγμή που έπαιζα με αυτήν την ομάδα και τους τόσους καλούς παίκτες που διαθέτει. Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τον σύλλογο για αυτήν την σπουδαία εμπειρία στο Παρίσι».

Πλέον μένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το μέλλον του και αν θα αποφασίσει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ή να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!