Ο Λοράν Μπλαν θα είναι ο προπονητής της Ολιμπίκ Λιόν (και) την επόμενη αγωνιστική περίοδο όπως επιβεβαίωσε ο Τζον Τέξτορ.

Ο Τζον Τέξτορ το επιβεβαίωσε κατηγορηματικά: ο Λοράν Μπλαν θα είναι ο προπονητής της Ολιμπίκ Λιόν (και) την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Ναι, δεν αλλάζω εύκολα προπονητές. Ήμουν ξεκάθαρος. (…) Θέλουμε να του δώσουμε περισσότερους πόρους για την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Équipe.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο αξιωματούχος των «Λιονέ» ανακοίνωσε επίσης τον μελλοντικό διορισμό ενός Γάλλου διευθυντή στο τμήμα σκάουτινγκ αλλά διευκρίνισε ότι δεν είναι σίγουρος για τον διορισμό αθλητικού διευθυντή στη Λιόν.

Επίσης, ο Τζον Τέξτορ αποκάλυψε μια αλλαγή θέσης για τον Μπρούνο Σεϊρού, νυν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, ο οποίος θα αποχωρήσει από το τμήμα ποδοσφαίρου της Λιόν αλλά θα παραμείνει στον όμιλο Eagle Football.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!