Ο Δημήτρης Κουρμπέλης πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Τράμπζονσπορ με τη μετακίνησή του να είναι γεγονός.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Τράμπζονσπορ με τη μετακίνησή του να είναι γεγονός αφού το μόνο που απέμεινε είναι τα τυπικά.

Ο Έλληνας μέσος αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό και αποχαιρέτησε την ομάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Fanatik”, ο Κουρμπέλης ταξίδεψε στην Τουρκία με τον μάνατζερ του και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τράμπζονσπορ, Ερτρουγκρούλ Ντογκάν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συμφωνήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και ο Κουρμπέλης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών, με απολαβές που φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ (900.000 ευρώ).

Αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για διακοπές πριν εγκατασταθεί στην Τραπεζούντα και να ξεκινήσει την προετοιμασία με την ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!