Το μέλλον του Καρίμ Μπενζεμά είναι ακόμα ασαφές αλλά ολοένα και πληθαίνουν τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να μετακομίζει στην Σαουδική Αραβία.

Το μέλλον του Καρίμ Μπενζεμά είναι ακόμα ασαφές. Ενώ ο νικητής της Χρυσής Μπάλας του 2022 βρέθηκε πολύ κοντά στην ένταξή του στην Αλ Ιτιχάντ τις τελευταίες ημέρες, ο Γάλλος διεθνής τελικά έκανε πίσω και θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με πολλά ισπανικά μέσα.

Νέες πληροφορίες, ωστόσο, αποκάλυψε σήμερα (3/6) η AS. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ολιμπίκ Λιόν ζήτησε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο πληροφορίες σχετικά με πιθανή μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά τη στρατοσφαιρική προσφορά της Αλ Ιτιχάντ, ο «ΚΒ9» επικοινώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του στη «Βασίλισσα» προκειμένου να του ζητήσει πληροφορίες για το αραβικό πρωτάθλημα, τις συνθήκες διαβίωσης και τις ομάδες.

Η απάντηση του CR7 έπεισε τον Γάλλο για το ενδιαφέρον της μετάβασης στο σαουδαραβικό ποδόσφαιρο, ενώ ο Καρίμ Μπενζεμά είχε επίσης καταλήξει σε κατ΄ αρχήν συμφωνία με την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας. Από τότε φαίνεται πως κάτι μεσολάβησε και ο επιθετικός αναθεώρησε την απόφασή του, όπως διατείνεται ο ισπανικός Τύπος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!