Ο Τσάβι μίλησε ξανά για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και αποκάλυψε πως ο Αργεντινός δεν θα αργήσει να πάρει την απόφασή του.

Ο Τσάβι μίλησε ξανά για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και αποκάλυψε πως ο Αργεντινός δεν θα αργήσει να πάρει την απόφασή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάβι:

«Έχω ήδη πει πολλές φορές, έχει τις πόρτες ανοιχτές εδώ, είμαι ο προπονητής και ξέρω ότι θα μας βοηθήσει αν αποφασίσει να έρθει, αλλά τελικά νομίζω ότι πρέπει να τον αφήσουμε λίγο ήσυχο. Τελειώνει τη σεζόν εκεί, σέβεται πολύ την Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο, το συμβόλαιό του τελειώνει και μετά έχει κερδίσει όλα τα δικαιώματα στον κόσμο να λέει πού να πάει, πού να τελειώσει η καριέρα του. Νομίζω ότι έχει ακόμα για να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο και αν έρθει στην Μπάρτσα, που θέλουν οι περισσότεροι ή όλοι οι Καταλανοί, ειδικά ο προπονητής, οι πόρτες είναι ανοιχτές, είμαι πεπεισμένος ότι θα πάει καλά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Λέο Μέσι θα αποφασίσει το μέλλον του την επόμενη εβδομάδα. Έχει 100% το “oκ” μου για να έρθει μαζί μας. Ξέρει ότι είμαστε έτοιμοι να τον υποδεχτούμε. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, έχουμε πιθανότητες. Θέλουμε τον Λέο εδώ. Αφήστε τον να αποφασίσει. Είμαι έτοιμος να τον συμπεριλάβουμε στο σύστημά μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!