Ο Σταύρος Πήλιος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ.

Ο Σταύρος Πήλιος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ. Μάλιστα, δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρεθεί στην οικογένεια της «Ένωσης» ενώ τόνισε πως είναι τιμή του που θα συνεργαστεί με τον Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Πήλιος στην ιστοσελίδα passports.gr:

Για το πως αισθάνεται για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα αλλά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχω τόσο εγώ όσο και η ομάδα τους στόχους της».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το ποια είναι γνώμη του για τον Αλμέιδα και τι του είπε στην επικοινωνία που είχαν:

«Είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ με τον κύριο Αλμέιδα. Πιστεύω ότι έχω πολλά να μάθω από εκείνον και θα με βοηθήσει να εξελιχθώ ως άνθρωπος αλλά και ως ποδοσφαιριστής. Μου είπε να δουλέψω σκληρά να έχω πάθος και να μην φοβάμαι τίποτα».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ο ΠΑΣ είναι η οικογένεια μου, το σπίτι μου. Έζησα πολλές καλές αλλά και άσχημες στιγμές. Χρωστάω πολλά στον ΠΑΣ Γιάννινα γιατί μου έμαθε πως είναι το ποδόσφαιρο και με μεγάλωσε μέσα σε αυτή την οικογένεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια μου έδειξε την αγάπη του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!