Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσόλο Σιμεόνε, αναφέρθηκε στο... σεξ που κάνουν οι παίκτες του και φυσικά έγινε viral.

Μία εντελώς… διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσόλο Σιμεόνε, στο ραδιόφωνο του Cadena COPE. Σε αυτή ο Αργεντινός τεχνικός έκανε μία γενική αναφορά στον χώρο του ποδοσφαίρου, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήταν στο στούντιο, μία εκ των οποίων αφορούσε και το σεξ.

Σε ένα σημείο της συνέντευξης, ο Χοσέμπα Λαρανιάγκα ανέφερε στον Σιμεόνε ότι με βάση μία μελέτη «οι Ισπανίδες έχουν κατά μέσο όρο 56 σεξουαλικές επαφές το χρόνο» και στη συνέχεια τον ρώτησε «είστε περισσότερο Ισπανός, παρά Αργεντινός, από αυτή την άποψη;»

«Πόσες φορές είπες; 56… 56 το χρόνο… Πόσες είναι το μήνα; Τέσσερις το μήνα; Όχι, δεν είναι τέσσερις το μήνα…» απάντησε ο “Τσόλο” και συνέχισε: «Με τέσσερις φορές το μήνα δεν μπορείς να παίζεις στην ομάδα μου», προκαλώντας τα γέλα μέσα στο στούντιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«15 το μήνα ίσως; Δεν πρόκειται να το πω… αλλά έχουμε καλό μέσο όρο», ξεκαθάρισε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από επιμονή των δημοσιογράφων.

Αργότερα ρωτήθηκε πώς του συμπεριφέρεται ο κόσμος στη Μαδρίτη και τι του λένε οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης όταν τον συναντούν στο δρόμο. Ο Αργεντινός απάντησε: «Αυτό που ο κόσμος μου επιστρέφει είναι ο σεβασμός, πολύς σεβασμός και το εκτιμώ διπλά.

Από έναν αντίπαλο, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης για την Ατλέτικο Μαδρίτης, ότι σε σέβονται, ότι σε εκτιμούν και ότι τα σχόλια είναι περισσότερο καλά, παρά κακά, από εσένα προς εσένα… Μιλούν πολύ καλά για τη δουλειά που κάνουμε και υπάρχει σεβασμός. Ξέρουν ότι αγωνιζόμαστε σωστά», εξήγησε ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Αν έχω φίλους από τη Ρεάλ Μαδρίτης; Έχω λίγους φίλους και δεν ξέρω αν είναι από τη Μαδρίτη, δεν είναι αυτό το θέμα», διευκρίνισε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!