Παναθηναϊκός: Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα και δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Παρελθόν θα αποτελέσει για τον Παναθηναϊκό και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα και δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», όπως ενημέρωσαν επίσημα οι «πράσινοι» το πρωί της Παρασκευής (2/6). Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήθελε να διατηρήσει τον Κροάτη στο ρόστερ του για άλλα δύο χρόνια, ως επιλογή της «δεύτερης γραμμής» του rotation πίσω απ’ τους Μπαρτ Σένκεφελντ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και τον κεντρικό αμυντικό που ούτως ή άλλως είχε προγραμματιστεί να αποκτηθεί το εφετινό καλοκαίρι.

Η διαπραγμάτευση, εντούτοις, που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες με την πλευρά του Σάρλια, έχει δείξει εξαρχής πως υπήρχε πολύ μεγάλη απόσταση στο οικονομικό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το «τριφύλλι» του προσέφερε μία μικρή αύξηση επί των αποδοχών που είχε στο πρώτο συμβόλαιό του (έπαιρνε περίπου 300.000 ευρώ) και οι αξιώσεις του Σάρλια ήταν πολύ πιο ψηλά (ενδεχομένως να έχει και πρόταση από άλλη ομάδα).

Ως εκ τούτου κάπως έτσι επήλθε το οριστικό «διαζύγιο» και πλέον ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί το εφετινό καλοκαίρι για να αποκτήσει δύο κεντρικούς αμυντικούς, δεδομένου ότι αποχωρεί απ’ την ομάδα κι ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Εκτός, βέβαια, αν υπάρξει κάποια ανατροπή στη δική του υπόθεση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!