Ο Ορμπελίν Πινέδα, μίλησε στο podcast του γνωστού Μεξικανού δημοσιογράφου Αντρέ Μαρίν, όπου αναφέρθηκε στην πορεία του της ΑΕΚ αλλά και το δικό του μέλλον.

Ο Ορμπελίν Πινέδα, μίλησε στο podcast του γνωστού Μεξικανού δημοσιογράφου Αντρέ Μαρίν, όπου αναφέρθηκε στην ΑΕΚ, στον Ματίας Αλμέιδα, το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στους οπαδούς της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ορμπελίν Πινέδα:
Για το μέλλον του:

«Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τίποτα. Όλοι με ρωτάνε το ίδιο πράγμα. Τι πρόκειται να συμβεί, τι θα κάνω. Το έχω αφήσει στον ατζέντη μου και μεταξύ των συλλόγων. Απολαμβάνω τη σεζόν, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

Όσον για την προσαρμογή του στην Ελλάδα ο 27χρονος Μεξικανός μέσος ανέφερε:

«Ήταν δύσκολο γιατί ήρθαμε σε ένα τελείως διαφορετικό μέρος, ενώ και το θέμα της γλώσσας ήταν ένα ζήτημα, αλλά ήταν πολύ σημαντικό που ήμουν με την οικογένειά μου και με τη σύζυγό μου που πάντα με υποστηρίζει σε κάθε κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος, είχαμε μια πολύ καλή σεζόν. Απολαμβάνω την κουλτούρα στην Ελλάδα. Προσαρμοστήκαμε αν και στην αρχή ήταν περίπλοκο λόγω του διαφορετικού φαγητού αλλά και για τα παιδιά λόγω της γλώσσας».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τον Ματίας Αλμέιδα:

«Είναι ο ίδιος όπως στην Τσίβας. Είναι δουλευταράς, ταπεινός και με πάθος για το ποδόσφαιρο που στο μεταδίδει καθημερινά. Προσπαθεί να δημιουργεί ένα καλό γκρουπ μεταξύ των παικτών».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Το επίπεδο είναι όπως στο Μεξικό. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που παίζουν και στην Εθνική ομάδα. Υπάρχουν καλές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι τα ντέρμπι εδώ στα play-offs».

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ:

«Έχουν ένα τρομερό πάθος που στο μεταφέρουν. Σε αγκαλιάζουν μετά από ένα παιχνίδι που έχει πάει καλά όταν σε βλέπουν στον δρόμο, φωνάζουν “μόνο ΑΕΚ”, η αδρεναλίνη ανεβαίνει, συνδέεσαι μαζί τους. Είναι μια καλή εμπειρία σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, δυνατό, που παίζεται με πάθος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!