Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Κέβιν Πάντερ και πλέον τον πρώτο λόγο έχει ο Παναθηναϊκός.

Πολλά είναι τα ονόματα και οι φήμες που συνδέονται με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Η έλευση του Εργκίν Αταμάν και η αλλαγή στάσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έχουν φέρει αέρα… αλλαγής και στις τάξεις των «πράσινων». Και είναι από τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτό του Κέβιν Πάντερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ με την Παρτίζαν ολοκληρώνεται και αρκετές ομάδες θα κάνουν την προσπάθειά τους να τον υπογράψουν. Εκτός από την ελληνική ομάδα και η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ισραήλ, η Μακάμπι φέρεται να αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Κέβιν Πάντερ και τον πρώτο λόγο έχει ο Παναθηναϊκός.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!