Η UEFA ξεκίνησε έρευνα για τη φραστική επίθεση του Ζοζέ Μουρίνιο προς τον Άντονι Τέιλορ, διαιτητή του τελικού Europa League, μεταξύ Σεβίλλης και Ρόμα.

Η UEFA ξεκίνησε έρευνα για τη φραστική επίθεση του Ζοζέ Μουρίνιο προς τον Άντονι Τέιλορ, διαιτητή του τελικού Europa League, μεταξύ Σεβίλλης και Ρόμα (4-1 πέναλτι/1-1).

Η ανακοίνωση της UEFA:

«Έχουν κινηθεί πειθαρχικές διαδικασίες σύμφωνα με το Άρθρο 55 του Πειθαρχικού Κανονισμού της UEFA σχετικά με τον τελικό του Europa League μεταξύ Σεβίλλης και Ρόμα που διεξήχθη στις 31 Μαΐου 2023 στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Europa League

Καταγγελίες κατά της Σεβίλλης:
– Εισβολή στον αγωνιστικό χώρο
– Ρίψη αντικειμένων
– Φωτοβολίδες
– Ανάρμοστη συμπεριφορά ομάδας

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Καταγγελίες κατά της Ρόμα:
– Ρίψη αντικειμένων
– Φωτοβολίδες
– Πράξεις που προκάλεσαν ζημιές
– Επεισόδια
– Ανάρμοστη συμπεριφορά ομάδας
– Προσβλητική γλώσσα/προσβολές προς τον διαιτητή του αγώνα (κ. Ζοζέ Μουρίνιο)
Το Σώμα Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA (CEDB) θα αποφασίσει για αυτό σε εύθετο χρόνο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!