Κλήσεις σε επιπλέον επτά διεθνείς για την Εθνική Ελλάδας έκανε ο Γκουστάβο Πογέτ για την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας.

Κλήσεις σε επιπλέον επτά διεθνείς για την Εθνική Ελλάδας έκανε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γουστάβο Πογέτ για τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της ομάδας ενόψει των αγώνων με την Ιρλανδία και τη Γαλλία για τα European Qualifiers.

Επιστρέφει στην εθνική ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Η τελευταία εμφάνιση του 22χρονου μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη «γαλανόλευκη» ήταν τον περασμένο Νοέμβριο σε ένα φιλικό με τη Μάλτα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι επτά τελευταίοι διεθνείς που κλήθηκαν στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών από τον Γουστάβο Πογέτ είναι οι εξής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας. Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι στο εν εξελίξει στάδιο προετοιμασίας της εθνικής συμμετέχουν ήδη οι εξής διεθνείς: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!