Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Σίμον Μαρτσίνιακ θα εκπληρώσει τα καθήκοντά του ως διαιτητής του τελικού του Champions League.

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Σίμον Μαρτσίνιακ θα εκπληρώσει τα καθήκοντά του ως διαιτητής του τελικού του Champions League, καθώς ο Πολωνός ρέφερι ζήτησε συγγνώμη για τη συμμετοχή του σε εκδήλωση που σχετίζεται με ένα ακροδεξιό κίνημα.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ερευνούσε την παρουσία του 42χρονου επιχειρηματία σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Κατοβίτσε τη Δευτέρα, τονίζοντας ότι «απεχθάνεται τις αξίες που προωθούνται από την εν λόγω παράταξη».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τελικά η UEFA διατηρεί τον Μαρτσίνιακ ως τον διαιτητή του τελικού στο Champions League, αφού πρώτα ο Πολωνός ζήτησε συγγνώμη και αφού δόθηκαν διευκρινίσεις από μια επιτροπή κατά των διακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός του Champions League είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη, στον οποίο θα τεθούν αντιμέτωποι η Μάντεστερ Σίτι και η Ίντερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!