Ο Μπαμ Αντεμπάγιο ρωτήθηκε μετά το τέλος του game 1 με τους Νάγκετς για τη διαφορά στις βολές και δεν θέλησε να απαντήσει.

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο και ο Χέιγουντ Χάισμιθ (ο μοναδικός που εκτέλεσε βολές στο παιχνίδι) μίλησαν μετά τον αγώνα στους δημοσιογράφους, με έναν ρεπόρτερ να ρωτάει στο τέλος τον Αντεμπάγιο για τη διαφορά των βολών που δόθηκαν στις δύο ομάδες.

«Σου υπόσχομαι ότι δεν προσπαθώ να σε κάνω να δεχθεί πρόστιμο, αλλά οι βολές ήταν 20-2. Ήταν αρκετά μεγάλη απόσταση, αλλά δεν βλέπω να διαμαρτύρεστε για την διαιτησία», ρώτησε τον σταρ των Χιτ ο δημοσιογράφος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και τότε ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Αντεμπάγιο: «Αν πω κάτι, θα δεχθείς το πρόστιμο;»
Δημοσιογράφος: «Ένα μέρος του»
Αντεμπάγιο: «Αισθάνομαι ότι δεν πρέπει να αφήσουμε τις διαμαρτυρίες να μας ορίζουν. Πήραμε πολλά τζαμπ σουτ αντί να πάμε προς το καλάθι και χάσαμε πολλά από αυτά. Πρέπει να δούμε το VIDEO και θα δούμε το πρόβλημα».

Στη συνέχεια, έκλεισε την δήλωσή του, κάνοντας πλάκα: «Γιατί αυτός δεν πληρώνει πρόστιμο για αυτό που είπε;»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!