Η Λιντς ανακοίνωσε την Παρασκευή (2/06) την - κοινή συναινέσει - αποχώρηση του προπονητή Σαμ Άλαρνταϊς από τον πάγκο της ομάδας.

Η Λιντς ανακοίνωσε την Παρασκευή (2/06) την – κοινή συναινέσει – αποχώρηση του προπονητή Σαμ Άλαρνταϊς, μετά τον υποβιβασμό του συλλόγου από την Premier League στην Championship.

Ο 68χρονος ανέλαβε το Μάιο και προσπάθησε να σώσει την ομάδα με μόνο τέσσερα παιχνίδια να απομένουν, αλλά η Λιντς τερμάτισε προτελευταία, πέντε βαθμούς μακριά από τη… σωτηρία.

Επί των ημερών του τα «παγώνια» ηττήθηκαν σε τρία ματς, ενώ ένα τελείωσε ισόπαλο. Ως εκ τούτου η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία, με αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός ν΄ αποχωρήσει. Η Λιντς γνωστοποίησε ότι η ανακοίνωση του αντικαταστάτη του θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ήταν τιμή μου να προπονήσω τη Λιντς, ένα σπουδαίο σύλλογο με απίστευτους οπαδούς, που αξίζει να είναι στην Premier League», ανέφερε ο Άλαρνταϊς σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας.

«Σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου δεν είμαι σίγουρος ότι η ανάληψη αυτής της πρόκλησης, η οποία δυνητικά αποτελεί ένα μακροπρόθεσμο έργο, είναι κάτι στο οποίο θα μπορούσα να δεσμευτώ», πρόσθεσε και κατέληξε: «Εύχομαι στο σύλλογο κάθε επιτυχία στο μέλλον και ελπίζω να επιστρέψει στην Premier League, όπου ανήκει».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Λιντς, Άνγκους Κίνεαρ, ευχαρίστησε τον Άλαρνταϊς «που ήταν αρκετά γενναίος για να παρέμβει και να κάνει ό,τι μπορούσε για να μας σώσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!