Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιθυμεί να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και είναι διατεθειμένος να δεχθεί ακόμα και μείωση 90% (!) για να συμβεί αυτό.

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από το μέλλον του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα. Ο στόχος της EuroLeague χάθηκε και το μέλλον του Σάρας έμοιαζε αβέβαιο.

Τα πάντα αλλάζουν σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo». Στόχος του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και είναι διατεθειμένος να δεχθεί ακόμα και μείωση 90% (!) για να συμβεί αυτό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος προπονητής είχε συμβόλαιο 3.5 εκατ. ευρώ μικτά την φετινή σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι πρότεινε να πάρει συμβόλαιο αξίας 350.000 ευρώ.

Πλέον όλα είναι ανοιχτά, με τις πιθανότητες παραμονής του να αυξάνονται κατακόρυφα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.